2010 Singelloop Breda

2010 Singelloop Breda
  • Datum: 3 oktober 2010
  • Locatie: Breda

De Stichting Bredase Singelloop organiseert een jaarlijks professioneel en internationaal hardloopevenement van allure, de AMGEN Singelloop Breda. Gehouden in de vorm van een stratenloop door het historisch centrum en langs de singels van Breda.

Dit evenement, waarbij de (inter)nationale en regionale wedstrijdsporter als boegbeeld fungeren, motiveert de recreatiesporter tot prestatie. De Stichting wil deelnemers prikkelen tot het behalen van een snellere tijd en het vergroten van de afstand. Maar vooral niet te vergeten: het beleven van een sportief, gezellig en professioneel hardloopevenement in het bourgondische en gastvrije Breda!

Lustrum en NK

Zondag 3 oktober 2010 gaat de 25e editie van de AMGEN Singelloop Breda van start, traditiegetrouw de eerste zondag van oktober. Deze editie belooft heel speciaal te worden. Niet alleen gaan we het lustrum vieren, komende editie vindt er ook het Nederlanse Kampioenschap halve Marathon plaats.

Natuurlijk kunnen we een evenement als de AMGEN Singelloop Breda niet als bestuur alleen organiseren. Bij voorbaat dus onze dank en complimenten aan al die honderden vrijwilligers en de vele sponsoren die dit alles mogelijk maken. Wij hopen u tijdens de 25e editie van ons evenement te mogen begroeten.

Met sportieve groet, het bestuur van de Stichting Bredase Singelloop.

Programma

De eerste wedstrijden beginnen om 11.00 uur en de laatst om 16u30.

Klik hier voor het hele programma http://www.bredasesingelloop.nl/deelnemers/programma

Nieuws

Video's