Extraatje voor LV abonnees: Wij geven 3*2 EK cross tickets weg

Komend weekend is het EK cross in Tilburg. Nederland zal hier vertegenwoordigd zijn met de sterkste ploeg ooit. Medaillekanshebbers zijn er vooral bij de vrouwen en meisjes met oa Susan, Maureen, Jip, Jasmijn en Roos. En wat dacht je van de teamklassementen? Wie weet kunnen daar de mannen/jongens ook verrassen. Met een echt crossparcours en een bijzondere setting wordt het in ieder geval een bijzondere dag die je als loopliefhebber niet wilt missen. Als mediapartner van het EK cross mogen wij 3*2 entreetickets (a 12, 50 Euro per ticket) weggeven. Wil jij erbij zijn en heb je een abonnement op het Losse Veter magazine, stuur dan een mailtje naar info@losseveter.nl.

Heb je nog geen abonnement? Kijk dan hier voor de aantrekkelijke actie. Als je nu een abonnement neemt, doe je ook mee aan de verloting van de EK tickets.

Meedoen kan tot vrijdag 7 december as 10.00 uur. Daarna maken wij de winnaars bekend en worden de tickets meteen gemaild.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>