Leen’s loopweersverwachting: Regenachtig en zacht weekend

Vrijdag 30 november 2018 15.00 uur

Vandaag was het wisselend bewolkt en het bleef op de meeste plaatsen droog. Het werd 11 graden bij een matige tot krachtige wind uit het zuiden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Het blijft droog. Bij een matige wind uit het zuiden koelt het af naar 6 graden.

Morgen wordt de bewolking al snel dikker, maar in de ochtend blijft het nog overwegend droog, al kan wel al de eerste lichte regen vallen in de loop van de ochtend. In de middag zijn er perioden met regen of motregen. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden. Het wordt 10 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag blijft de kans op neerslag groot. Met 10 graden als minimum temperatuur is het een zachte nacht.

Zondag is er veel bewolking en af en toe valt er enige regen of motregen. Af en toe zijn er droge perioden. Bij een matige tot krachtige wind uit het zuiden is het met 13 graden in de middag erg zacht voor begin december.

Begin volgende week blijft het wisselvallig en zacht. Vrijwel iedere dag is er kans op neerslag. Dinsdag kan een grotendeels droge dag worden.

Tot en met woensdag erg zacht mat maxima van 10 tot 12 graden.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>