Gemeenten: ga niet alleen hardlopen

Een samenwerkingsorganisatie van vier Noord-Hollandse gemeenten raadt inwoners aan om in groepjes te gaan hardlopen en niet alleen. Het advies is van kracht in Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Het komt na een reeks incidenten de afgelopen weken. In Egmond aan den Hoef werd uit het niets een hardloopster aangereden en in haar borst gestoken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Johan Neve

    opmerkelijk genoeg spreekt de Volkskrant nog over joggers ipv hardlopers.
    “Gemeenten in Noord-Holland waarschuwen na aanvallen op joggers”