Luuk Maas wint Warandeloop overtuigend: ‘Heel blij en enorm opgelucht’ [+ video]

Luuk Maas won de Warandeloop bij de junioren A en dwong daarmee directe kwalificatie af voor het EK cross. De atleet die enkele jaren geleden door Greg van Hest ‘ontdekt’ werd en door hem naar de nationale top werd begeleid, was blij en opgelucht. Vorig jaar had hij namelijk ook graag naar het Ek gewild maar werd niet geselecteerd. ‘Het geeft je het gevoel dat je je extra moet bewijzen. Ik ben blij dat het gelukt is want je zou vandaag maar een off day hebben gehad.’ We spraken Luuk na afloop van de race.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>