Atleet Niels Van Doorne plots overleden

Een 29-jarige atleet van atletiekclub Houtland uit Torhout is afgelopen weekend totaal onverwacht overleden in zijn slaap. Zijn 7 maanden zwangere vriendin, eveneens een atlete bij Houtland, blijft verweesd achter.
Niels Van Doorne, die samen met Elien Danneels in Wingene woonde, werd zaterdagnacht plots onwel. “Elien werd rond 2 uur plots wakker omdat haar vriend erg onrustig ademde”, zegt Andy Inghelbrecht (45), de aangeslagen trainer van Niels. “Ze probeerde haar vriend te wekken maar dat lukte niet. Daarop belde ze meteen de hulpdiensten en startte ze zelf met de reanimatie. De hulpverleners namen over maar het mocht niet meer baten. Niels was overleden.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>