Advertorial

Nieuw: Polar Vantage, train slimmer met de beste begeleiding

Polar, al meer dan veertig jaar toonaangevend in draagbare sport- en fitnesstechnologie, presenteerde onlangs de Vantage-serie. Met deze slimme sporthorloges maakt het Finse merk een flinke stap voorwaarts. De Vantage horloges geven je de beste, persoonlijke begeleiding en leveren je alle data die je nodig hebt om nog beter te worden in je sport. De Vantage is er in twee uitvoeringen: de Vantage V en de Vantage M.

Meest nauwkeurige, optische hartslagmeting en begeleiding
Met de Polar Vantage horloges introduceert Polar Precision Prime: een combinatie van optische hartslagmeting (met 9 LED’s!) en huidcontactmeting. Deze unieke sensorfusietechnologie en het aangepaste slimme algoritme leveren een nieuwe standaard voor nauwkeurige hartslagmeting aan de pols.

Met Training Load Pro leer je je lichaam beter kennen en helpt je de juiste balans te vinden tussen training en rust om over- en ondertraining te voorkomen. Het geeft je een uitgebreid beeld van de verschillende manieren waarop je trainingssessies de verschillende systemen van je lichaam belasten.

Vantage V
De Vantage V is het pronkstuk uit de collectie. Met de Polar Vantage V introduceert Polar meting van het hardloopvermogen aan de pols. Het slimme horloge gebruikt het hardloopvermogen om de spierbelasting te berekenen, de mate waarin een training je gewrichten, spieren en beendergestel belast.

Vantage V is ontwikkeld voor atleten en coaches die het hoogste niveau van sportprestaties nastreven en is tevens uitgerust met de exclusieve Smart Coaching-functie Recovery Pro. Deze geeft feedback over je huidige cardioherstel en de balans tussen training en herstel op langere termijn. Vantage V combineert deze twee tot een dagelijkse, persoonlijke trainingsaanbeveling.

Het waterbestendige horloge met GPS is voorzien van een ‘always-on’ kleuren touchscreen, biedt de meest nauwkeurige gegevens voor meer dan 130 sportprofielen en is voorzien van een batterij met ultralange gebruiksduur die tot veertig uur continue training aankan.

Vantage M
De Vantage M kan gezien worden als een meer toegankelijke variant. Er is gezocht naar optimale balans tussen prijs en functionaliteit. De Vantage M is een zeer compleet sporthorloge en zal voor 90 procent van de lopers meer functionaliteit bieden dan dat ze ooit nodig hebben, tegen een aanzienlijk lagere prijs dan de Vantage V.

Het veelzijdige horloge is volledig te customizen: je kunt de horlogeband verwisselen voor een andere kleur en je kunt jouw favoriete sporten uit meer dan 130 sportprofielen kiezen. Je kiest dus zelf welke sporten je in het horloge wilt zetten en je kunt per sport instellen welke gegevens jij op het scherm wilt zien.
Door het lichte, waterproof design en het duidelijke kleurenscherm is de Vantage M comfortabel te dragen tijdens alle sporten. Zelfs met GPS-tracking en de continue hartslagmeting geactiveerd, gaat de batterij van Polar Vantage M lang mee: maar liefst dertig trainingsuren!

prijs: € 499,90 (Vantage V) en € 279,90 (Vantage M)
polar.com/nl/vantage

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>