160 baasjes met hun honden rennen in Herpen geld bij elkaar voor Hulphond Nederland

De eerste Big Run van Hulphond Nederland die zondagochtend in Herpen van start ging, telde een deelnemersveld van 160 hardlopers. Dat is exclusief de vele honden die bij de kortste afstanden, de 5 km. en de 2 km. (Family Run) hun baasjes mochten vergezellen. Voor het goede doel hadden de atleten het inlegbedrag van 30 euro graag over, zo bleek uit de reacties van sporters die al dan niet in teamverband door veelal het buitengebied van Herpen doorkruisten. Lees verder op BD.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>