Samuel Fitwi en Anna Gosk winnen Structabo CrossCup in Mol

De Duitser Samuel Fitwi heeft zondag aan het Zilvermeer in Mol de eerste individuele manche van de Structabo CrossCup veldlopen gewonnen. Bij de dames ging de zege naar Anna Gosk.

Isaac Kimeli was de beste Belg op plaats twee en mocht de leiderstrui aantrekken. Dame Tasama, een voormalige Ethiopiër die inmiddels Belg is, finishte als derde.
Het was nationaal veldloopkampioen Kimeli die van in de aanvangsfase de beuk erin gooide in Mol, maar hij liep op een counter van de Duitser Fitwi, die in de tweede wedstrijdhelft duidelijk de sterkste was. In het slot zag Kimeli zijn tweede plaats nog in het gevaar komen. Tasama, die sinds vorig jaar na een jarenlange procedure over een Belgisch paspoort beschikt, moest het tegen hem afleggen in de spurt voor de tweede plaats. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>