Australisch voetbalavontuur voor Usain Bolt voorbij


foto: Christian Petersen/Getty Images for IAAF

Het voetbalavontuur voor Usain Bolt bij de Australische profclub Central Coast Mariners is weer voorbij. En dat na een veelbelovende start. De club laat weten dat ze er met achtvoudig olympisch kampioen Bolt financieel niet zijn uitgekomen, maar geeft daarbij geen verdere details. Lees verder op RTLNieuws.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bolt wil zo graag met een team meedoen en ik gun hem alle succes. Maar door middel van sponsoren een salaris uit onderhandelen dat tientallen keren keer hoger dan van je teamgenoten is redelijk arrogant en klinkt niet erg realiteitsbewust. Voetbal is een teamsport je doet het op professioneel niveau met meer dan 20 spelers. Wat moeten teamgenoten ervan denken die beter zijn en al heel lang werken en dromen van een carriere als profvoetballer. Het selling point van team Bolt zal vooral zijn de enorme media aandacht en de hogere kaartverkoop. Maar als je 32 jaar bent en geen CV als voetballer hebt…je zal er meteen moeten staan als speler willen de toeschouwers blijven komen.
    https://www.ccmariners.com.au/news/usain-bolt-update