voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Prima weekend

Vrijdag 2 november 2018 15.00 uur

Vandaag was het wisselend bewolkt en na de regen van afgelopen nacht bleef het droog. Het werd 11 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en de wind valt vrijwel helemaal weg. In de van oorsprong koele lucht kan het afkoelen naar +2 graden met op beschutte plaatsen een graadje vorst aan de grond.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden tot zuidoosten. Dankzij de zon loopt in de middag de temperatuur op naar 11 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het bij weinig wind af naar 1 à 2 graden. Aan de grond is de kans op vorst groot.

Zondag wordt een droge en zonnige herfstdag. De zwakke tot matige wind waait uit een zuidoostelijke richting. In de middag loopt de temperatuur op naar 12 graden.

Begin volgende week wordt het nog wat zachter en ook de nacht temperatuur gaat omhoog. Er is geen kans meer op vorst aan de grond. Maandag loopt de temperatuur op naar 14 à 15 graden.

Dinsdag en woensdag aangenaam herfstweer. Zonnige perioden en wolkenvelden en maxima van 15 tot lokaal 17 graden. De matige wind waait uit het zuiden tot zuidoosten.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>