Bedwing samen de Rotterdamse Alp tijdens de Vertical Challenge

Voor trailrunners zijn afstanden niet zo belangrijk. Het gaat om de duur van de inspanning en om de hoogtemeters. Die hoogtemeters geven aan hoeveel afstand je verticaal afgelegd hebt. Bij een Verticale Kilometer, een bekend begrip onder trailrunners, moet je in totaal 1000 meter klimmen. Dat is een flinke uitdaging.
 

Hoelang duurt het eigenlijk om 1000 hoogtemeters te maken en hoe zwaar is dat? Om jou kennis te laten maken met een dergelijke uitdaging organiseren Salomon en Losse Veter op 4 november de Rotterdamse Alp Vertical Challenge, met 38 meter het hoogste punt van Rotterdam en omstreken. Hoeveel positieve hoogtemeters kun jij afleggen in twee uur op deze heuvel met een stijgingspercentage van zo’n 24 procent?
 
Plezier staat op deze dag voorop. Daarom doe je het samen. Daag een buddy uit om beurtelings deze heuvel te bedwingen. Je krijgt een stempelkaart mee, die iedere keer als je de top bereikt afgestempeld wordt. Ben je weer beneden dan draag je de kaart over aan je buddy.


 
Doe mee op 4 november en schrijf je nu in via inschrijven.nl. Kosten voor deelname zijn 10 euro per persoon. Na afloop krijgt iedereen een leuk herinneringsshirt cadeau.
 
How To Trail Run
Salomon wil met de organisatie van deze Vertical Challenge laten zien hoe leuk trailrunning is. Voor hardlopers, geïnteresseerden, en trailrunners van elk niveau gaat Salomon vanaf november live met het Salomon How to Trail Run platform, waar jij je kan inschrijven voor een trailrun clinic in de buurt.

praktische informatie
locatie: Rottebandreef 10, 2661 JM Bergschenhoek
aanvang: 10:00
eindtijd: 12:00
kosten: 10 euro per persoon
inschrijven: inschrijven.nl
inschrijven kan tot 30 oktober

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>