Nog één keer rennen voor vermoorde Hoornse Nadine Beemsterboer

Op een koude decembermiddag in 2006 kregen de toen nog Hoornse Jacques en Wanda Beemsterboer een vreselijk bericht. Hun dochter, de 20-jarige Nadine, was dood. Ze was vermoord door haar ex-vriend. “Hij had zich op een of ander moment voorgenomen dat Nadine niet verder mocht leven zonder hem. En daar heeft hij uitvoering aangegeven. Hij heeft op zijn woning op drie plaatsen een mes verstopt, heeft haar nog één keer op zaterdag 2 december naar zich toe weten te lokken en heeft haar met 36 messteken om het leven gebracht”, vertelt Jacques. Lees verder op NHnieuws.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>