voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Warme zaterdag, zondag minder warm

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. De matige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. In de loop van de middag zien we meer wolken. De temperatuur kan opnieuw oplopen naar ongeveer 20 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag trekt een zwakke storing over met veel bewolking en enige regen. Het wordt niet kouder dan 10 graden.

Zondag begint met bewolking, maar in de loop van de dag komt er steeds meer zon. Het blijft overdag droog. De matige wind waait tijdelijk uit een noordelijke richting. Er wordt minder warme lucht aangevoerd, waarin het niet warmer wordt dan 15 à 16 graden.

Vanaf maandag een aantal droge dagen met steeds meer zon. Maandag wordt het 17, dinsdag kan het al 19 graden worden.

Woensdag en donderdag veel zon, weinig wind en maxima rond 22 graden.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>