Maand van de zichtbaarheid: Doen lopers het veilig? [video]

ASICS_zichtbaarheid_donker_770

Deze maand staat in het teken van de zichtbaarheid. De dagen worden korter en veel lopers zullen daarom hun training in het donker af moeten werken. Dit betekent dat je als loper een groter risico loopt. Zijn lopers zich bewust van dit risico? Denken ze na over hun eigen zichtbaarheid en welke maatregelen nemen ze? Met die vragen stuurden wij oud-topatleet en vlogger Wout van Wengerden op pad.

Tip
Neem een jaarabonnement op Losse Veter Magazine voor slechts €34,95 en ontvang gratis een Mizuno Impulse Core longsleeveshirt t.w.v. €29,95. Het shirt is verkrijgbaar in de kleuren Beet Red (vrouwen) en Turkish Tile (mannen).

Het Mizuno Impulse Core longsleeveshirt is gemaakt van een extreem zachte stof voor een ultracomfortabel gevoel tijdens de training. De toepassing van DryLite zorgt ervoor dat vocht snel wordt afgevoerd en de NightLite-technologie maakt dat je ook goed zichtbaar bent in het donker.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>