Trainingsschema’s voor de NN Zevenheuvelenloop, deel 4

De inschrijving voor dé najaarsklassieker is geopend: de NN Zevenheuvelenloop. Ieder jaar staan er weer tienduizenden lopers aan de start in Nijmegen voor het heuvelachtige parcours. De afstand van 15 km is voor menig loper een pittige uitdaging en wij helpen je graag om te zorgen dat zoveel mogelijk lopers goed voorbereid aan de start staan. Om je in staat te stellen je goed voor te bereiden hebben we trainer en oud-toptriatleet Frank Heldoorn gevraagd trainingsschema’s op te stellen voor zowel beginnende lopers als gevorderden.

Inmiddels is ook het vierde blok van 5 weken beschikbaar. Klik hier om het schema te downloaden.

Ook de eerste twee blokken zijn nog beschikbaar. Klik hier voor het eerste deel. Klik hier om deze schema’s en adviezen voor de tweede vijf weken te downloaden. Dit is de link naar het derde deel.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>