Outdoor Valley opnieuw het decor van de Rotterdam Night Run

Zaterdagavond 13 oktober is het Bergse Bos hét decor van de tweede editie van de Rotterdam Night Run. De Rotterdam Night Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Zodra de zon onder is, staat het circa 8 kilometer lange parcours door het Bergse Bos, garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid. De start- en finishlocatie is net zoals vorig jaar nabij Outdoor Valley.

Prachtige omgeving
Outdoor Valley ligt in de prachtige omgeving van het Bergse Bos en het Rottemerengebied. Midden in de Randstad, onder de rook van Rotterdam. Het is dé ideale locatie voor deze recreatieve run door het donkere Bergse Bos. Het circa 8 kilometer lange parcours van de Rotterdam Night Run wordt slechts op enkele plaatsen verlicht. Iedere deelnemer ontvangt bij deelname een headlight.

Feestend de nacht in
De Rotterdam Night Run wordt traditioneel afgesloten met een afterparty met een feestelijke band. Na de tocht van 8 km gaat het feest dus gewoon door en kunnen de deelnemers hun hardloopschoenen inruilen voor dansschoenen. Onder het genot van een drankje kunnen zij nog even nagenieten van hun sportieve prestatie.

De inschrijving is geopend
Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Rotterdam op een avontuurlijke manier wil leren kennen, is de Rotterdam Night Run een absolute must. Inschrijven is mogelijk via rotterdamnightrun.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>