Kragten wint halve marathon Deurne met groots gemak

In de voorbereiding op de Eindhovense marathon liep Tim Kragten (29) zondag de halve marathon in Deurne. Hij won, met gemak. De halve marathon van Deurne, georganiseerd door de plaatselijke atletiekvereniging AV LGD Deurne, stond voor Kragten in het teken van voorbereiding. Over een paar weken staat namelijk de marathon van Eindhoven op de rol, en daar wil de Eindhovenaar pieken. Kragten licht toe: ,,Ik wilde vandaag de halve marathon flink op tempo lopen. De komende weken loop ik nog in Hilvarenbeek (dertig kilometer) en Eersel (25 kilometer) om me zo goed mogelijk voor te bereiden op Eindhoven.’’ Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>