Ruud van Nistelrooy na zijn 10km bij de TTM: ‘Rond de 5 minuut per kilometer’

Ruud van Nistelrooy liep tijdens de Tilburg Ten Miles de 10km. De oud-voetballer loopt wel voor zichzelf maar eigenlijk nooit wedstrijden. ‘Maar vandaag was een mooie gelegenheid voor het goede doel. Mijn vrouw en kinderen liepen ook.’ Van Nistelrooy liep 10km met als doel ‘rond de 5 minuut per kilometer.’ ‘En dat is gelukt.’ Of er ook marathonplannen zijn? ‘Nee niet voor mij. Ik heb wat knie issues gehad tijdens mijn voetbalcarriere. Daarom is 10km of 12 km voor mij genoeg.’

Ruud van Nistelrooy na de 10km in Tilburg 2018 from Losse Veter on Vimeo.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>