oor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog weekend

Vrijdag 10 augustus 2018 15.00 uur

Vandaag was het wisselend bewolkt en verspreid over de regio vielen enkele buien. Bij een matige tot krachtige wind uit het zuidwesten werd het 20 à 21 graden.

Komende avond en nacht is de kans op enkele buien tijdelijk groot. In de loop van de nacht volgen opklaringen. De wind neemt iets in kracht af en komt uit het westen tot zuidwesten. Het koelt af naar 12 graden.

Morgen zijn er zonnige perioden en het blijft vrijwel overal droog. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is meest matige van kracht. In de middag schommelt de maximum temperatuur rond de 21 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag overal droog en minimaal 13 graden.

Zondag overal droog, zonnige perioden met enkele stapelwolken en een matige wind uit het zuiden. In de middag 25 à 26 graden.

Begin volgende week is de kans op enkele buien groot, maandag mogelijk ook met onweer. De temperatuur gaat na het zomerse weer van zondag weer terug naar ongeveer 22 graden op maandag en dinsdag.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>