Anouk Vetter gelooft eindelijk in eigen kunnen

Anouk Vetter (24) geloofde tot voor kort niet dat ze bij de internationale meerkamptop thuishoorde. In haar jeugd was ze altijd geblesseerd. Zeven motto’s hielpen haar dit jaar naar een bronzen medaille op de zevenkamp op de WK atletiek in Londen. Lees verder in Trouw

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Weia Reinboud

    Anouk doet in het NOS-interview alsof het allemaal maar zozo is, toch ligt ze slechts 30 punten achter op haar NR-score. Haar verwachtingen zijn een stuk omhoog gegaan blijkbaar.

    • @Weia

      Op zich snap ik het wel. Ik heb bv haar hoogspringen gezien en was aangenaam verrast. Pogingen waren zeer goed op lagere hoogtes en 1.80+ leek erin te zitten. Dan blijf je met 1.76 toch even met een licht katertje zitten lijkt mij. Maar inderdaad; weinig aan de hand en ook ver was gewoon goed! Brons is moeilijk maar nog steeds mogelijk.