Zilveren Krumins: Was bang dat ik YouTube-hit zou worden [+ video]

Susan Krumins ging nog nooit in haar leven zo kapot als tijdens haar 10.000 meter finale op de EK in Berlijn. Ze won zilver achter de Israëlische Lonah Chemtai Salpeter en kwam wankelend over de finish. ,,Ik dacht: ik zal toch niet mijn medaille verspelen?”


(Foto: Getty Images)

Kramp van haar grote teen tot haar kruin, verzuurde benen van Berlijn tot Tokyo, en zwarte vlekjes voor haar zicht. Volledig stuk zit Susan Krumins na de finish, ze kan een poos niet op haar benen staan en wordt uiteindelijk door de mascotte van het toernooi omhoog geholpen. Maar het was het waard. Lees verder in het AD

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>