Kevin Mayer na drie keer ongeldig bij ver: ‘Ik heb geen spijt van mijn keuze’

(Foto: Getty Images)

Kevin Mayer startte in Berlijn als de grote favoriet voor de Europese titel. De Fransman won afgelopen jaar de wereldtitel en wilde iets speciaals doen in Berlijn. De 26-jarige Mayer begon zijn kampioenschap super me een persoonlijk record en winst op de 100m (10.64). Bij het tweede onderdeel, het verspringen, ging het echter mis. Mayer sprong drie keer heel ver maar alle drie de sprongen waren ongeldig. Voor hem was het toernooi daarmee afgelopen. We spraken Mayer na afloop.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>