Meerkamper Braun wil op EK mede dankzij sportpsycholoog in ‘vibe’ komen

Meerkamper Pieter Braun hoopt dat hij op de EK in Berlijn in dezelfde flow komt als in mei bij de prestigieuze tienkamp in Götzis, waar hij tussen de wereldtoppers verrassend als derde eindigde. De 25-jarige Brabander werkt sinds dit jaar met een sportpsycholoog en dat heeft zijn uitwerking. “De derde plek in Götzis was gruwelijk”, zegt Braun, die in de Oostenrijkse plaats zijn persoonlijk record aanscherpte tot 8342 punten. “Heel het weekend riep ik: ‘als het lukt is het leuk en als het niet lukt is het jammer’.” Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>