EK Berlijn: Welke Nederlanders komen maandag in actie? [+ programma, tijdschema en serie indelingen]

De Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn gaan morgenavond van start met series 100m (m + v), kwalificatie kogelstoten (m), kwalificatie verspringen (m), 400mh (m) en kogelslingeren (m). In de series 100m komen een aantal Nederlandse atleten aan de start om zich te plaatsen voor de halve finales: Martina, Garia, Van Gool en Paulina bij de mannen. Bij de vrouwen zijn dat Sedney en Van Hunenstijn. Dafne Schippers en Jamile Samuel zijn op basis van hun tijd al automatisch geplaatst voor de halve finales.

Bij de kogelslingeren gaan we Denzel Comenentia in actie zien en op de 400mh start Nick Smidt.

Maandag 6 augustus

Kogelslingeren mannen (Q)
100m mannen series
Verspringen mannen (Q) 
400mh mannen series
Kogelstoten mannen (Q) 
100m vrouwen series

Bekijk hier het tijdschema, de serie indelingen en de startlijsten van alle dagen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>