Eline Berings gaat op zoek naar Belgisch record tijdens Diamond League Monaco

Eline Berings is vrijdag, op de 100 meter horden, de enige Belgische vertegenwoordigster op de Diamond League atletiekmeeting in Monaco, de tiende manche van het seizoen. Voor Berings wordt het de tweede passage in de Diamond League dit seizoen.

Eerder dit jaar was Berings al actief op de Diamond League in het Noorse Oslo. Ze liep er met 12.89 haar tweede snelste chrono van het seizoen tot nu toe en benaderde haar persoonlijk record uit 2014 tot op twee honderdsten. Woensdag stelde ze dat persoonlijk record in Luik bij naar 12.72, en kwam ze tot op één honderdste van het Belgisch record van Anne Zagré. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>