Burgemeester is het beu: ‘Laat me met rust tijdens het lopen’

De tol die bekende lopers soms betalen, is dat ze hun looptochtje niet altijd kunnen afwerken zonder gestoord te worden. Daar kan een burgemeester over meespreken. Jim Fouts is al sinds 2008 de burgemeester van Warren, een voorstad van Detroit (VS). De man is ondertussen al 75 jaar, maar gaat nog regelmatig joggen om zo gezond mogelijk te blijven. Recent plaatste hij op Facebook een reactie nadat een van zijn burgers geklaagd had. De vrouw in kwestie kon er niet mee lachen dat Fouts haar genegeerd had tijdens zijn loopje. Lees verder op running.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>