Video: Sven Jansons en Sven Roosen na hun derde en vierde plaats

Bij het EK in Gyor streden twee beste vrienden, Sven Roosen en Sven Jansons, twee dagen lang zij aan zij tijdens de tienkamp. Het verschil na negen onderdelen was dusdanig klein dat het laatste onderdeel, de 1500m, alle beslissend zou zijn voor de bronzen medaille. De twee streden op het scherpst van de snede en tot de laatste meters. Het verschil is minimaal, slechts 20 punten.

De emoties en reacties van de twee vrienden zijn veelzeggend. Dit is sport op zijn puurst!

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Dit is nu precies waarom de meerkamp zo prachtig is,
    Respect voor de “tegenstander!”
    Twee jonge Nederlandse meerkampers, die strijden om de winst, maar het ook elkaar zo gunnen, Kijkend naar het filmpje van beide kanjers begonnen mijn spiegelhormonen hun werk te doen,geweldig mooi!

  • Ik heb het gisteren via de stream rechtstreeks gezien.
    Op de baan een over mijn lijk mentaliteit waarbij de ene Sven probeert het gat van 6 seconden te overbruggen en de andere er alles aan doet om het kleiner te houden. En daarna deze geweldige teamspirit en respect naar elkaar toe die je vooral bij meerkampers ziet en dit zo’n unieke discipline maakt. Houd dit vast mannen de komende jaren en nog vele sportieve successen toegewenst.