Summertime! het zomernummer van Losse Veter magazine is verkrijgbaar

Losse Veter magazine #24 is vanaf nu verkrijgbaar. In dit zomernummer wederom een breed aanbod aan interviews, achtergrondverhalen en informatie over voeding, training en verzorging. Met in dit nummer onder andere een uitgebreid interview met Dave von Raven van The Kik, die vertelt hoe hij enkele jaren geleden het roer flink omgooide. Hij had nog nooit in zijn leven gesport. ‘Dat lijf schrok zich de tering, joh.’

In dit nummer ook het verhaal van Michaelrobbert Brans en Rick Geurtsen, die allebei een been verloren en nu samen willen gaan hardlopen over de Chinese Muur. Ultralopers Thomas Dunkerbeck, Léonie van den Haak en Pascal van Norden vertellen over hun passie voor de extreem lange afstanden en hoe zij hier voor trainen.

En verder in dit nummer:
– vreemdgaan voor hardlopers
– baas over je brein
– 4 oefeningen ter voorkoming van stijve kuiten
– 5 Tibetaanse oefenen
– 4 recepten: Salades 2.0

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>