Brooks lanceert Ghost 11 met DNA LOFT: haar zachtste dempingsmateriaal ooit

De Brooks Ghost is inmiddels toe aan de elfde editie. De onder hardlopers zeer populaire schoen krijgt in haar nieuwste uitvoering een interessante update. De lancering van de Ghost 11 gaat namelijk gepaard met de introductie van een nieuw tussenzoolmateriaal: het gloednieuwe DNA LOFT foam. ‘Na het lanceren van onze hoogste energieteruggavetechnologie met DNA AMP, daagden we onszelf uit om terug het lab in te gaan en dezelfde ongeëvenaarde beleving te creëren voor hardlopers die de voorkeur geven aan een ultrazachte hardloopervaring’, aldus Carson Caprara, directeur global product line management van Brooks. ‘We hoorden van hardlopers dat ze op zoek waren naar een uitzonderlijk dempend gevoel zonder extra gewicht dat in de weg zou zitten.’

DNA LOFT levert nog betere demping zonder extra gewicht. Het borduurt voort op de karakteristieke DNA middenzoolkwaliteiten van Brooks, maar biedt een zachtere en meer stabiele beleving, zonder dat dit ten koste gaat van reactiviteit en duurzaamheid. DNA LOFT is in staat zich aan te passen aan de persoonlijke voetafwikkeling, gewicht en snelheid van de loper. Bij de Ghost 11 is dit materiaal in de hak verwerkt voor meer comfort bij de landing. Brooks is ook met een nieuw model van de Glycerin op de markt gekomen. In deze schoen is het DNA LOFT foam in de hele zool verwerkt.

Ook de vorm van de zool draagt bij aan een comfortabele afwikkeling. De uitsnede in de zool zorgen ervoor dat de verschillende segmenten, de zogenaamde crash pads’, fungeren als onafhankelijke schokbrekers die bij de landing samenwerken voor een vloeiende afwikkeling.

De zool is niet het enige ‘feature’ waar dit vlaggeschip uit de collectie van Brooks zijn populariteit aan heeft te danken. Ook het gebreide bovenwerk draagt bij aan het ultieme comfort van deze schoen. Het bovenwerk is op de juiste plekken voorzien van verstevigingen en elastisch waar nodig. Het bovenwerk heeft daardoor een comfortabele én stabiele pasvorm.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>