Marije van Hunenstijn loopt EK-limiet

De 23-jarige atlete uit Apeldoorn liep in het Zwitserse Chaux-de-Fonds de 100 meter in 11,31 seconden en voldeed daarmee aan de limiet voor het EK in Berlijn, dat over ruim een maand plaatsvindt. Lees verder op OmroepGelderland.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bas van Dam

    Mooie prestatie! Het is langzamerhand wel een groot aantal atleten aan het worden.

    De max 3 atleten per onderdeel worden op de 100 meter neem ik aan aangevuld met de Europees Kampioenen? In de kwalificatie eisen staat “kunnen toegevoegd worden”; is daar nog een vraagteken?