Volledig parcours Zwolle Urban Trail bekend

De tweede editie van de Zwolle Urban Trail vindt plaats over minder dan 2 weken, op zondag 8 juli. Het parcours bestaat dit jaar wederom uit 18 bijzondere locaties. Deelnemers krijgen de kans om nieuwe locaties als The Great Escape, Evenementenboot Ooster-Schelde, Bij Giel en Theater de Spiegel te ontdekken. Daarnaast zijn een aantal populaire locaties van vorig jaar opnieuw onderdeel van het parcours zoals Stadkamer en Hedon. Het totale parcours is circa 10 km. De volledige parcourskaart is te vinden op de website van de Zwolle Urban Trail.

Deelnemers starten vanaf de Krabbestraat / Meerminneplein en krijgen na de finish een medaille en een heerlijk ontbijt aangeboden. Bij een Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een unieke loopbeleving.

inschrijven
1500 enthousiaste lopers staan inmiddels ingeschreven en de verwachting is dat dit tot aan het evenement nog verder zal oplopen. Inschrijven kan via www.zwolleurbantrail.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>