voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Koel weekend

Vrijdag 22 juni 2018 13.00 uur

Vandaag was er veel bewolking en er stond een onaangename noordwestelijke wind. De temperatuur schommelde rond de 16 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en enkele opklaringen. Het blijft droog. Bij een afnemende wind koelt het af naar 10 graden.

Morgen blijft het opnieuw vrijwel overal droog. Er zijn wolkenvelden, maar in de loop van de dag breekt ook van tijd tot tijd de zon door. De wind is matig van kracht en komt uit het noordwesten. In de middag schommelt de temperatuur rond de 18 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 12 graden. Op de meeste plaatsen zal het ook dan droog blijven.

Zondag is het een fractie minder warm. Opnieuw zijn er wolkenvelden, maar hier en daar breekt ook af en toe de zon door. De wind waait zwak tot matig uit het noorden tot noordwesten. Het wordt ongeveer 17 graden.

Begin volgende week vrijwel droog en maxima oplopend naar 22 tot 25 graden in de loop van de week.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>