Met nieuwe atletiekbaan Papendal zijn ‘alle wensen vervuld’

Sportcentrum Papendal heeft voor 900.000 euro geïnvesteerd in het renoveren van de atletiekbaan. Dat project is nu klaar. De Amerikaan Rana Reider, trainer van onder anderen Dafne Schippers, is razend enthousiast. “Ik ken over de hele wereld veel atletiekbanen en sportaccommodaties, maar de accommodatie zoals die nu op Papendal is opgeleverd, is echt uniek en een enorme aanwinst voor de Nederlandse topatleten en de buitenlandse atleten en ploegen die hier komen trainen”, aldus Reider. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>