Sterke ploeg naar EK u18 en WK u20

Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie maakte vandaag de selecties van de Nederlandse Teams voor de Europese Kampioenschappen onder 18 jaar in Györ (Hongarije) en de Wereld Kampioenschappen onder 20 jaar in Tampere (Finland) bekend.

De EK onder 18 jaar in Györ is een vierdaags toernooi, dat wordt gehouden van donderdag 5 tot en met zondag 8 juli 2018. De WK onder 20 jaar in Tampere duurt zes dagen en start twee dagen later, vanaf dinsdag 10 tot en met zondag 15 juli 2018.

“De omvang van beide teams onderstreept dat zich veel jonge talenten in Nederland aandienen. Deze toernooien vormen een waardevolle springplank op weg naar de senioren”, aldus Ad Roskam.

Teamopstelling EK onder 18
De Nederlandse atletiekploeg die naar Hongarije afreist voor de Europese Kampioenschappen onder de 18, telt de volgende 21 kansrijke atleten:

Teamopstelling WK onder 20

Naar Finland wordt een team van 14 atleten afgevaardigd:

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>