Kiprop gooit de handdoek: “Ik heb niet de middelen om mij te verdedigen”

De voormalige olympische kampioen Asbel Kiprop legt zich neer bij zijn lot en zal zich niet verdedigen tegen de dopingbeschuldiging aan zijn adres. “Het heeft geen zin om dat gevecht aan te gaan zonder de steun van de Keniaanse autoriteiten”, zegt Kiprop.

Asbel Kiprop is de wereldkampioen op de 1.500 meter van 2011, 2013 en 2015. Hij eindigde tweede op de Olympische Spelen van 2008 in Peking, maar pakte alsnog het goud, nadat Rachid Ramzi wegens dopinggebruik gediskwalificeerd was. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>