Wie denkt aan Afrikaanse hardlopers, denkt binnenkort niet alleen aan Kenia: de toekomst rent in Oeganda

Ver van de mondiale atletiekstadions trainen de beste hardlopers van Oeganda in het bergdorp Kapchorwa. Het talent is verbluffend. Het wachten is op de regering die geld heeft beloofd voor betere sportaccommodaties. De hardloopkampioenen van de toekomst worden klaargestoomd in het Oegandese bergdorp Kapchorwa. Het natuurlijk talent is verbluffend. Kijk, daar draaft Stella Chesang voorbij, winnares van de 10.000 meter vorige maand bij de Gemenebestspelen. Lees verder op Volkskrant.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>