Pippa Middleton wil tijdens zwangerschap niet hardlopen

Pippa Middleton sport nog wel tijdens haar zwangerschap, maar loopt niet meer hard. “Ik wil mijn lichaam (en groeiende baby) rust geven van de schokken van het asfalt.” De zus van de hertogin van Cambridge, Kate Middleton, beschrijft haar zwangerschap in haar fitnesscolumn in het tijdschrift Waitrose Weekend. Lees verder op nu.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Helemaal mee eens. Soms schrik ik van de vrouwen met grote buiken die langs komen joggen.
    Je bekkenligamenten verweken onder invloed van de hormonen, niet handig om dan te joggen.