voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: ‘Warm weekend’

Vrijdag 8 juni 2018 15.00 uur

Vandaag was er veel bewolking, hier en daar viel wat lichte regen en af en toe brak de zon nog door. Het werd 21 tot 23 graden. Hoewel het dit weekend minder warm zal zijn dan de afgelopen week, zal het toch nog aan de warme kant zijn. Voordeel is dat het overwegend droog zal blijven bij een matige wind hoofdzakelijk uit het noorden. Vlak aan zee is het dan altijd wat minder warm.

Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Bij weinig wind koelt het af naar 15 graden. Morgen zijn er zonnige perioden en het blijft op de meeste plaatsen droog. De matige wind waait uit het noorden. In de middag schommelt de temperatuur rond de 23 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 14 graden.

Zondag zijn er zonnige perioden, maar er zijn ook wolken. Het blijft wel overwegend droog. Bij een matige wind uit het noorden tot noordwesten schommelt de temperatuur in de middag rond de 23 graden.

In de nacht van zondag op maandag wordt het niet kouder dan 13 graden. Het blijft overwegend droog.

Vanaf dinsdag enkele wat koelere dagen.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>