Diamond League is voor Weinans ‘pas het begin’

Zijn tweede pr in een maand tijd, de tweede beste seizoenstijd op de 1500 meter. Valentijn Weinans is pas een halfjaar fulltime atleet, maar zijn progressie is al veelbelovend. De atleet van Nijmegen Atletiek, die traint onder Theo Joosten, verbeterde vorige maand zijn toptijd op de 800 meter en liep zaterdag in Oordegem (België) een nieuw pr op de 1500 meter. Met 3.40.43 liep hij drieënhalve seconden van zijn oude tijd af (3.43.76) en zette hij de tweede Nederlandse seizoenstijd neer. Lees hier het volledige artikel

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>