Conflict over de Kustmarathon gaat over 647 euro

Staatsbosbeheer wil dolgraag dat de Kustmarathon door haar bossen op Walcheren en Westenschouwen gaat. Volgens de natuurorganisatie gaat het conflict over 11 cent per deelnemer, in totaal 647 euro. Organisator Lein Lievense geeft niet toe.

Staatsbosbeheer steggelt al vier jaar met organisator Lein Lievense van de Kustmarathon over een vergoeding voor het gebruik van het bos bij Westenschouwen en de Manteling op Walcheren. Omdat de partijen er niet uitkwamen, heeft Lievense besloten de route van de marathon aan te passen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>