Lycurgus Krommenie heeft jonge scholeksters op kogelstootbaan

Op de atletiekbaan van Lycurgus loopt inmiddels een drieling rond. Eerder meldde Dagblad Zaanstreek al dat een scholekster drie eieren had gelegd in een kuiltje op de kogelstootbaan. Lees verder op Noordhollandsdagblad.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Nee Weia, we begrijpen je toespeling, maar bij AV Typhoon is al jaren een Scholekster stelletje die de kogel inslagen in het gravel ( kuiltjes ) onweerstaanbaar vinden om hun eieren in te deponeren. Daar wij twee kogelbakken hebben, sluiten we de bak die de Scholekster zich heeft toegeëigend tot de kleintjes het nest verlaten. We zijn zuinig op de natuur, net als jij!