Van dakloos naar wereldrecord?

Vier jaar geleden sliep de Zuid-Afrikaanse verspringer Luvo Manyonga nog onder een brug, verslaafd aan crack. Nu is hij van plan het wereldrecord te verbeteren. Bij de FBK Games won hij ondanks vier ongeldige sprongen.

Vier keer achter elkaar gaat de rode vlag omhoog voor Luvo Manyonga in het Hengelose FBK-stadion. Vier keer zet de Zuid-Afrikaan zijn voet te ver op de afzetbalk: poging ongeldig. Al heeft hij nog maar twee pogingen, zenuwachtig wordt de wereldkampioen niet. Daarvoor heeft de 27-jarige verspringer te veel meegemaakt. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>