Trainingsschema’s voor de NN Zevenheuvelenloop

De inschrijving voor dé najaarsklassieker is geopend: de NN Zevenheuvelenloop. Ieder jaar staan er weer tienduizenden lopers aan de start in Nijmegen voor het heuvelachtige parcours. De afstand van 15 km is voor menig loper een pittige uitdaging en wij helpen je graag om te zorgen dat zoveel mogelijk lopers goed voorbereid aan de start staan. Om je in staat te stellen je goed voor te bereiden hebben we trainer en oud-toptriatleet Frank Heldoorn gevraagd trainingsschema’s op te stellen voor zowel beginnende lopers als gevorderden.

De komende maanden vind je op Losse Veter ook regelmatig tips en over vijf weken weer de vervolgschema’s. Klik hier om deze schema’s en adviezen voor de eerste vijf weken te downloaden.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>