Buizerd valt Strijenaar aan in de polder [video]

De 54-jarige Bas Barnasconi kwam maandag in de Hoeksche Waard voor een onaangename verrassing te staan. Tijdens het hardlopen werd de Strijenaar aangevallen door een buizerd in de polder tussen Strijen en Strijensas. “Ik loop door die polder heen en opeens krijg ik een klap op m’n kop. Ik schrik en ik zie die vogel wegvliegen”, vertelt Barnasconi op Radio Rijnmond. Lees verder op Rijnmond.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Willem Witte

    Dit is niet zomaar een Strijenaar… Dit is Bazzz , leadzanger van de Bazzookas. De vetste skarockband van Nld. 🙂 Hardlopers kennen de bazzookas van de Rotterdammarathon waar de Bazzookas op hun bus stonden op te treden onderaan de Erasmusbrug.