voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Warm weekend

Vrijdag 25 mei 2018 13.00 uur

Vandaag was een dag met zonnige perioden. Overdag bleef het op de meeste plaatsen droog. Bij een zwakke wind uit het oosten werd het 25 graden. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en opklaringen. Bij weinig wind koelt het af naar 14 graden.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden. De zwakke tot matige wind waait uit het oosten tot noordoosten. In de middag schommelt de maximum temperatuur rond de 28 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 16 graden.

Zondag zijn er opnieuw zonnige perioden, maar in de loop van de dag ontstaan er ook stapelwolken. Tot de avond blijft het op de meeste plaatsen nog droog, maar in de avond neemt de kans op een enkele bui toe. De matige wind waait uit het oosten tot noordoosten. Met 27 graden in de middag wordt het opnieuw zomers warm.

In de nacht van zondag op maandag wordt het niet kouder dan 16 graden. De kans op een bui blijft dan bestaan.

Maandag en dinsdag is het weliswaar zomers warm, maar de kans op enkele buien, soms met onweer is op beide dagen groot. Het zal enigszins benauwd aanvoelen bij een maximum temperatuur rond de 26 graden. De zon zal ook van tijd tot tijd doorbreken.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>