Jogger zakt midden in Soester bos in elkaar

In Soest moesten de hulpdiensten vanochtend snel in actie komen toen een jogger midden in het bos in elkaar zakte. De ambulance werd opgeroepen maar ook de boswachter haastte zich naar het bos in de buurt van de Zandlaan. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bernard Wouters

    Het ging in werkelijkheid iets anders dan in het bericht van RTV Utrecht, waarin de boswachter een hoofdrol heeft.
    De jogger werd kort nadat hij onwel was geworden, gevonden door een trainingsgroep van AV Triathlon uit Amersfoort die op dat moment langskwam. Enkele leden van deze loopgroep begonnen direct met reanimeren en de snelste hardloper werd teruggestuurd naar het clubhuis om de AED op te halen. Toen hij per fiets terugkwam kon ook de AED worden ingezet. Natuurlijk was ook direct 112 gebeld. Toen de hulpdiensten arriveerden werden ze via een inmiddels uitgezet lint van hardlopers naar de plek des onheils in het bos geleid. Na de politie (2x) de ambulance (2x) en de brandweer, kwam ook nog de boswachter. Helaas kwam niet de aan 112 gevraagde ambulancemotor. Dan zou het slachtoffer veel eerder bereikt zijn door een ambulancemedewerker.