Eefje Boons neemt alle hordes met plezier

Wie geen zwak heeft voor Eefje Boons, heeft nog niet uitgebreid met haar gesproken. De 23-jarige blonde atlete uit Deventer straalt in alles wat ze doet plezier uit, maar is bloedserieus als het gaat om atletiek. ,,Ik ben altijd in voor een geintje hoor. Ik ben een gezelligheidsmens.’’ Lees verder op DeStentor.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Heel sympathieke en gemotiveerde atlete die je het (net als een aantal anderen) graag zou gunnen een aantal jaar financieel onbekommerd met haar carrière aan de slag te zien. Hoe “duur” moet dat eigenlijk zijn?!
    Zo’n potje moet toch ergens te maken zijn naast alle potjes die er zijn en nog steeds meer komen om nauwelijks of niet-bewegers in de benen te krijgen…