Jip Vastenburg wint Oosterhoutse Kaaienloop

Jip Vastenburg deed waarvoor ze naar de Oosterhoutse Kaaienloop was gekomen. Ze won de bochtige vijf kilometer in een tijd van 16,45 minuten. ,,Het was inderdaad veel draaien, maar we hadden het rondje goed verkend en ik heb er een goede prikkel door gekregen.” Deze impuls heeft de topatlete naar eigen zeggen nodig om volgende week zaterdag scherp te zijn tijdens de Europacup in Londen.

EK-limiet
In de Britse hoofdstad gaat Vastenburg voor de EK-limiet op de 10.000 meter. Ook de organisatie van de Kaaienloop was blij. Het meedoen van een jonge topatlete trok de wedstrijd naar een hoger level. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>