Glazen Marikenhuis bij Marikenloop

Op het festivalterrein van de Marikenloop in Park Brakkenstein komt een Glazen Marikenhuis. De streekomroep RN7 zendt de hele dag vanuit het glazen huis live radio en tv uit. Het goede doel van de Marikenloop is dit jaar het Marikenhuis. Deelneemsters kunnen met hun deelname geld inzamelen voor het Nijmeegse inloophuis.

Glazen huis
Met het glazen huis wil het Marikenhuis aandacht vragen en geld ophalen voor hun inloophuis voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met kanker. In aanloop naar de Marikenloop kunnen deelneemsters acties opzetten om geld op te halen met hun sportieve prestatie. Hiermee levert de deelneemster een financiële bijdrage aan het ondersteunen bij het herstel van de kwaliteit van leven van mensen die met kanker zijn geconfronteerd. Op zondag 27 mei kan ook worden gedoneerd bij het glazen huis.
Kapper

Kapper Theo Knoop zal aanwezig zijn om haren te knippen voor het goede doel. Knoop knipt belangeloos en de volledige opbrengst van zijn knipkunsten gaan naar het Marikenhuis. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen hun haar laten knippen tijdens de Marikenloop. Wie zijn of haar haar niet wil laten knippen, kan natuurlijk ook gaan voor een restyling van zijn of haar kapsel. Daarnaast verkopen vrijwilligers in het Marikenhuispaviljoen armbandjes, boeken en keramiek voor het goede doel. In het paviljoen kunnen bezoekers ook spreken met de gastvrouwen en -heren van het Marikenhuis.

Inschrijven voor de Marikenloop is nog mogelijk tot en met woensdag 16 mei via www.marikenloop.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>